ثورة حريم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ثورة حريم

منتدى يتكلم على كل ما يهم المراءة من تجميل وديكوروازياء ومول وطبخ وعلم التغذية والثقافة وقسم للتاريخ والاسلاميات والرياضة وعلم النفس والطب والامومة والطفولة
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بتجان مخلل تحففففففففففففففة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بوشى

بوشى


عدد المساهمات : 725
تاريخ التسجيل : 06/08/2014
الموقع : دوشة حريم

بتجان مخلل تحففففففففففففففة Empty
مُساهمةموضوع: بتجان مخلل تحففففففففففففففة   بتجان مخلل تحففففففففففففففة Emptyالسبت سبتمبر 26, 2015 8:35 pm



في تتبيلتها للبتنجان المخلل، وعلشان طعمه يطلع كمان أحلى، سيبيه يوم في التلاجة.
المكونات: (نص كيلو بتنجان إسود طويل - 4 جزرات - 3 فلفل رومي - 10 فصوص توم - 2 فلفل أخضر حراق - 2 ليمون - نص كوباية خل - ربع كوباية زيت - معلقتين كبار ملح - معلقتين صغيرين فلفل إسود)

الطريقة:
1- إسلقي البتنجان في مية مغلية مع شوية خل وبعدين شيليه من على النار بعد ما يستوي وأول ما يبرد إفتحيه بالطول بالسكينة.
2- إبشري الجزر وقطعي الفلفل مربعات صغيرة وبعدين إفرمي التوم.
3- إخلطي كل المكونات وإعصري عليهم الليمون وإخلطيهم كويس.
4- إحشي البتنجان البارد بالخليط وشيليه في التلاجة وإعصري عليه ليمون قبل ما تقدميه.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://rahf.roo7.biz
 
بتجان مخلل تحففففففففففففففة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ثورة حريم  :: قسم الطبخ :: شوربة وسلطات-
انتقل الى: